top of page

DJ Cor Sangers

 

Van spetterende zolderfeesten tot de Love Parade in Berlijn.

 

Cor Sangers raakte al op zeer jonge leeftijd geïnspireerd door muziek van The Parliament, George Clinton maar ook Passion van The Flirts en The look of love van ABC, de Écht goede muziek waar je mensen op kon laten dansen.  

Ja, hij houdt van muziek maar dan wel van achter de draaitafels, om de mensen te entertainen. Zijn doel was vanaf het begin om de disco en dance hits uit de jaren 70 en 80 op een professionele manier te mixen en een dansvloer vol te creeren met party people.

 

Zo jong als hij was wist hij dat hij als 14 jarige nergens aan de bak zou komen, dus; zelf organiseren. Een hele reeks van zolderfeesten liggen bij velen nog vers in het geheugen.

Toen hij eenmaal 18 was volgde er een reeks van belangrijke namen van Clubs in binnen- en buitenland, tot aan de Love Parade in Berlijn voor een publiek van 1 miljoen mensen.

 

Door zijn liefde voor muziek ontwikkelde hij een zeer brede kennis van platen, artiesten en muziekstijlen. Zo kwam in de jaren 90 de house muziek op, Cor kocht zijn eerste synthesizer en begon muziek te produceren. Vanuit zijn hart en met een open mind, dat was niet moeilijk want House is a feeling.  Binnen No Time bracht hij platen uit aan de lopende band en zijn studio nam serieuze vormen aan.

Full time muziek, fantastisch.  Van Trance naar Pop.  En zo is hij ook bekend geworden met vele projecten waaronder "The Vengaboys".

DJ Cor Sangers draait en mixed live al vele jaren in binnen- en buitenland.

Muziek en mensen zijn niet te ‘pre-programmen’, ‘je speelt live, gericht op het publiek.’

 

Dj Cor Sangers is te boeken voor prive feesten, bedrijfsfeesten, clubs en festivals, daarnaast blijft hij actief feesten organiseren.

 

bottom of page